Video : Tipsbladet
Superliga

- Hvor tæt var du på Brøndby? De ville ikke sælge

OB-spilleren er tidligere blevet rygtet til Brøndby, men et skifte er aldrig blevet til noget.

Jeppe Tverskov har en gloværdig OB-karriere på CV'et, men lige om lidt er det slut for den loyale klubmand, der har kontraktudløb til sommer. 

Den kontrakt med bliver med sikkerhed ikke forlænget, og derfor skal 30-årige Tverskov finde sig en ny klub til næste sæson. Her peger pilen mod et spændende udlandseventyr. 

Tidligere i karrieren har OB-kaptajnen været rygtet heftigt til Brøndby, men et skifte er aldrig blevet til noget. De rygter blev Tverskov spurgt ind til i Viaplay-programmet Offside, hvor han ikke ligefrem benægter interessen.

- Der har også været meget snak om det. Vi vender tilbage til min interne værdi, og det har altid været svært for danske klubber at få mig væk fra OB, fordi de så det som noget konkurrerende.

- Der var især et vindue, hvor vi lå og konkurrerede meget med Brøndby, hvor vi blev femmer. Det var dem, vi lå og kæmpede med, siger Tverskov.

De ville have dig? OB ville ikke sælge? 

- Det er svært at svare på 100 procent, hvor tæt på det var. Men ja, OB ville ikke sælge. Det ville de i hvert fald ikke. 

Sæsonen, han snakker om, var 2018/2019-sæsonen, hvor OB sluttede på femtepladsen. Det var også herefter, at rygterne om Brøndby for alvor tog til.

Jeppe Tverskov kom til OB i 2016 fra Randers FC.

Se snakken om Brøndby-interessen i afspilleren over artiklen.