Video : Tipsbladet
1. division

Tidligere dansk landsholdsspiller afløser Agger

Tidligere dansk landsholdsspiller er ny cheftræner i HB Køge.

HB Køge har fundet afløseren for Daniel Agger, og det bliver en anden tidligere dansk landsholdsspiller, der skal stå i spidsen for NordicBet Liga-klubben.

Valget er således faldet på 35-årige Nicklas Pedersen, der som aktiv nåede 13 A-landskampe for Danmark. Han tørnede ud for klubber som Herfølge Boldklub, FC Nordsjælland, FC Groningen og Gent. 

Nicklas Pedersen forfremmes fra et job som U17-træner til HB Køge.

- Nicklas har allerede bevist sit værd i klubben med imponerende resultater for vores U17-hold. Samtidig har han stor erfaring fra sin spillerkarriere. Han er dygtig til at videreformidle sin viden og bruge den aktivt i sit trænerarbejde. Han passer perfekt ind i vores nye strategi med fokus på lokale og regionale talenter syd for København. Vi føler os overbeviste om, at han er den rette mand for klubben og den retning, vi nu skal i, siger HB Køge-direktør Per Rud.

Den tidligere angriber ser frem til sin nye tjans i HB Køge.

-  Det er en stor chance for mig at få, og det er også et kæmpe ansvar at blive cheftræner for HB Køge. Men jeg ved også, at jeg har så mange dygtige og gode mennesker omkring mig til at støtte. Det gør mig tryg, siger Nicklas Pedersen og fortsætter:

- Tidligere var jeg fodboldspiller. Dengang passede man bare sin egen butik. Som træner skal du tænke på alle andre end dig selv. Jeg er helt afklaret med, at jeg bliver frontfigur, men det bliver et fælles projekt at forløse det spændende potentiale, der er lige nu i flere af vores årgange. Det bliver ikke et one-man-show. Vi lykkes kun, hvis vi gør det sammen: Trænere, ledere, medarbejdere - plus de mange frivillige og de lokale virksomheder.

Nicklas Pedersen får Gregg Ryder som assistenttræner.