Video : Tipsbladet
Rygter

Brentford kan hente forstærkning i Manchester City

Ifølge The Athletic kan Brentford hente en ung midtbanespiller i Manchester City denne sommer.

Thomas Frank kan se tilbage på en glimrende sæson i Premier League, hvor Brentford endte på en flot niendeplads. 

Og ifølge The Athletic er der derfor heller ikke lagt op til et travlt vindue i Brentford. Danskerklubben kommer næppe til at bruge mere end halv milliard kroner samlet set, forlyder det. 

Truppen fremstår uden de store mangler, og Brentford forventer stadig at se mere fra spillere som Keane Lewis-Potter og Mikkel Damsgaard, der har været plaget af skader i denne sæson. 

Brentford har denne sommer allerede brugt knap 100 millioner kroner på den hollandske målmand Mark Flekken, som man har hentet i Freiburg. 

The Athletic har peget på to unge spillere, som Brentford kan hente denne sommer. Den ene er Sunderland-fløjen Jack Clarke, der har scoret ni mål i Championship i denne sæson, og den anden er den defensive midtbanespiller Shea Charles, der for nyligt fik sin debut på Manchester Citys førstehold. 

Charles' debut kom faktisk i Manchester Citys 1-0-nederlag til Brentford i sæsonens sidste spillerunde, hvor Pep Guardiola gav det 19-årige talent den sidste halve time på banen. 

Shea Charles er anfører for Manchester Citys U21-hold, og ifølge The Athletic er Brentford glad for Charles' alsidighed, der gør, at han både kan spille som defensiv midtbanespiller og som forsvarsspiller.