Video : Tipsbladet
Bundesliga

Medie: FCK-emne kan blive solgt til sommer

Ifølge det tyske medie er FC København-emnet en af dem, der kan forlade klubben til sommer.

VfB Stuttgart reddede sig på målstregen efter en svær Bundesliga-sæson. 

Den sydtyske traditionsklub vandt deres nedrykningsplayoff mod Hamburger SV og kan derfor se frem til endnu en sæson i Tysklands fineste fodboldselskab.

For at stå stærkere, når sæsonen bliver genoptaget, skal der dog renses ud i truppen, og her kan danske Nikolas Nartey blive en af ofrene. 

Det skriver det tyske medie Kicker.

Det må være sød musik i ørene for FC København, der for noget siden blev sat i kraftig forbindelse med den 23-årige dansker. 

Stuttgart-spilleren, der fik store dele af sin fodboldopdragelse hos "Løverne", er blandt kandidaterne til at afløse klubikonet Carlos Zeca på midtbanen, der netop har forladt hovedstadsklubben. Her nævnes også spillere som Mads Bidstrup, Asier Illarramendi og William Clem fra klubbens egne rækker.

Nartey har kontrakt i Bundesliga-kluben indtil 2025 og vil angiveligt koste i omegnen af 5 millioner euro, svarende til ca. 37 millioner kroner. 

Den tidligere Köln-spiller kom til tysk fodbold om blot 17-årig i 2017 og har siden tørnet ud for både Stuttgart, Köln, SV Sandhausen og Hansa Rostock. 

Ungdomslandsholdspilleren har dog ikke fået det store gennembrud endnu, og det er blot blevet til 13 kampe for VfB Stuttgart i indeværende sæson. 

Det er derfor ikke utænkeligt, at den unge dansker søger mod nye græsgange, og her er Peter Christiansen og FC København angiveligt en af de største bejlere.