Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørsen: Mesterklub vil have Dolberg

Tipsbladet er her klar med fredagens første omgang transferrygter.

Kasper Dolberg fra Nice til Royal Antwerp
Note: Dolberg har optrådt for tre forskellige klubber i løbet af det seneste års tid, og alt tyder på, at den danske angriber står foran et nyt klubskifte denne sommer. Efter det mindre vellykkede lejeophold i Hoffenheim skal Dolberg tilbage til Nice, men Ligue 1-klubben ønsker at sælge danskeren, der har et enkelt år tilbage af sin kontrakt. Klubber fra Tyskland, Belgien, Holland, England og Danmark har angiveligt vist interesse for Dolberg, der nu sættes i forbindelse med de nykårede belgiske mestre fra Royal Antwerp. 
Kilde: Walfoot
Sandsynlighed: Middel

Ilkay Gündogan fra Manchester City til Paris Saint-Germain
Note: Manchester City-kaptajnen, der har kontraktudløb denne sommer, vil tage en beslutning om fremtiden efter lørdagens Champions League-finale mod Inter. PSG arbejder på at ansætte Julian Nagelsmann, og pariserne håber på, at den tyske træner kan være med til at lokke Gündogan til Ligue 1. 
Kilde: L'Equipe
Sandsynlighed: Middel

Harvey Barnes fra Leicester til West Ham
Note: Der er lagt op til en større spillerflugt i Leicester efter nedrykningen, hvor Harvey Barnes angiveligt nu meldes tæt på et West Ham-skifte. 
Kilde: The Telegraph
Sandsynlighed: Over middel

Mason Greenwood fra Manchester United til udenlandsk klub
Note: Manchester United er stadig i gang med en intern undersøgelse af Greenwood, efter at anklagerne mod ham om overfald og voldtægtsforsøg blev droppet tilbage i februar. Den engelske klub ønsker derfor at udleje Greenwood i næste sæson, hvor angriberen potentielt kan rykke til Italien, Spanien eller Tyrkiet. 
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Over middel

Alvaro Morata fra Atlético Madrid til Roma
Note: Den spanske landsholdsangriber er åben for en retur til Italien, hvor Roma mangler en angriber efter Tammy Abrahams knæskade. 
Kilde: Calciomercato
Sandsynlighed: Under middel