Video : Tipsbladet
Superliga

Utilfredshed i Viborg: Det er forskelsbehandling

Situationen i kampen mellem FC Nordsjælland og Viborg, som ikke gav sidstnævnte et mål er nu til diskussion.

Viborg endte uden hverken medaljer eller Europa-plads i denne sæson, da de i sidste runde af mesterskabsspillet fik en fjerdeplads, og derefter tabte playoff-kampen om en plads i Conference League mod FC Midtjylland.

I forhold til den sidste kamp i mesterskabsspillet er Viborg-cheftræner Jacob Friis utilfreds. Det gør han klart i et interview med B.T., hvor han kommer ind på det forsøg i slutningen af kampen, som man ikke kunne sige var inde eller ej.

Han fortæller, at da kampen ikke var blandt de øverste valg til tv, så var der færre kameraer til rådighed til kampen, som VAR kunne gøre brug af.

- Da jeg hørte det efter kampen, blev jeg selvfølgelig ekstra skuffet, for hvis der er så stor forskel på tv-kameraer og antallet af dem til kampene, så er det jo ikke fair, siger han og fortsætter:

- Så er der jo forskelsbehandling på kampene, og der er ikke lige vilkår, lyder det fra Viborg-træneren.

Det er nu noget, som han vil gå til klubbens sportschef Mads Agesen med, som derefter skal undersøge det, da han ikke mener, at det kan passe. 

Selv kan Friis ikke fortælle, hvorvidt bolden var inde eller ej, men han slår fast, at det er træls at skulle diskutere, at det gør en forskel, om man er tv-valg nummer ét eller fem. Han slår da også fast, at chancen nok blev tjekket af VAR, men at det med et højere tv-valg havde været nemmere at se, om den var inde eller ude.

Kampen mod FC Nordsjælland endte 0-0, hvor en sejr havde sikret Viborg bronze-medaljerne og en plads i Europa.

Situationen kan ses i videoen øverst i artiklen.