• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Avis: Det kan blive Kasper Dolbergs nye klub

Foto: Getty Images

Kasper Dolberg kan blive genforenet med sin tidligere træner i AFC Ajax.

Af Ole Hoffskov

Kasper Dolberg kan se tilbage på en elendig sæson.

Den tavse forward havde et dårligt efterår i Sevilla, et ringe forår i Hoffenheim, og i mellemtiden var han en del af den danske fiasko ved VM i Qatar. Det vil næppe være en helt dårlig idé for Dolberg at starte på en frisk i en ny klub efter sommerferien.

Denne klub han blive PSV.

Lokalavisen Eindhoven Dagblad skriver, at PSV er på udkig efter en ny angriber, og 25-årige Kasper Dolberg er et emne hos de mangedobbelte hollandske mestre.

PSV forsøger i øjeblikket at lande en aftale med Peter Bosz, der gør ham til cheftræner i klubben, og sker det, kan det sætte fut under Dolberg-flirten. Peter Bosz var træner i AFC Ajax, da Kasper Dolberg brød igennem i Holland, og Bosz er velsagtens den træner, der har fået mest ud af Dolberg i danskerens hidtidige karriere.

Kasper Dolberg scorede blot to mål i den forgangne sæson, og de faldt for Hoffenheim, hvor han scorede en enkelt gang i Bundesligaen og en enkelt gang i pokalturneringen. 

LÆS OGSÅ: Kasper Hjulmand har forlænget kontrakten med DBU, og Tipsbladets chefredaktør, Allan Olsen spørger, om det er belønningen for et elendigt VM?