Thisted-anfører: Det er en fed historie
2016-01-07 17:24

Den skadesplagede Markus Bay har haft det svært i sin tid i Ajax, men alligevel står den unge dansker nu foran en kontraktforlængelse.

Da Markus Bay i 2013 skiftede Vestegnens græsgange ud med Amsterdam og Ajax, var det med stor sandsynlighed med forventning om en væsentlig større mængde spilletid, end det har været tilfældet hidtil. 

Den unge dansker har nemlig brugt godt 18 måneder af sin tid i den hollandske storklub på lægterne grundet skader. Nu er Bay dog så småt ved at være klar igen, og selvom den 18-årige dansker nærmer sig grænsen for klubbens U19-hold, så ryger danskeren ikke bare på porten, fordi han ikke har haft så stor mulighed for at vise prøve på sit talent. 

Faktum er nemlig, at Ajax tror på den unge dansker, som fra sommer bliver rykket op i Jong-truppen (Ajax' reservehold, red.), og samtidig ser ud til at forlænge kontrakten med den tidligere Brøndby-spiller. 

– Jeg ser på kontrakten som Ajax’ tillidsbevis til mig. Jeg har været ude i lang tid, og jeg tror ikke, at mange andre klubber havde givet mig en ekstra chance, da jeg samlet set knapt har spillet i et halvandet ud af mine hidtil to-et-halvt år i Amsterdam, siger den håbefulde unge mand til ungdomsfodboldmediet, D' BOLD
 
Markus Bay og Ajax vandt i sidste sæson mesterskabet i U19-rækken, men her var Bay sjældent med. 
 
En anden dansker, der gør sig på samme breddegrader er Kasper Dolberg, der nyder stor succes i det hollandske, siden skiftet fra Silkeborg. Den unge dansker har for nylig været med førsteholdet på træningslejr. 

SENESTE NYT...
OP | NED