• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Efter Barcelona-ophold: Bundesliga-klub arbejder på at hente Boateng

Kevin-Prince Boateng kan være på vej tilbage til en af sine mange tidligere klubber denne sommer.

Af Morten Jørgensen

Der er nok ikke mange professionelle fodboldspillere, der har være i så mange forskellige klubber som Kevin-Prince Boateng, som blandt andet kan prale af at have spillet for Tottenham, Dortmund, AC Milan og Barcelona.

Nu er han imidlertid tilbage i Sassuolo efter at have været udlejet til Barcelona i det seneste halve år, men fremtiden ligger ikke nødvendigvis i den italienske klub.

Således rapporterer blandt andre Bild og Kicker, at Eintracht Frankfurt arbejder på at hente ghaneseren tilbage til klubben, hvor han tilbragte 2017/18-sæsonen med fornuftig succes.

- Vi vil lave et par ting mere, og alle kan blive overraskede over, hvad der kommer, og hvem der kommer, fortalte Eintracht Frankfurts sportsdirektør Fredi Bobic forleden til Sport1.

Om det indbefatter 32-årige Kevin-Prince Boateng er uvist, men indtil videre har den tyske Bundesliga-klub indtil videre sikret sig Djibril Sow, Dominik Kehr, Dejan Joveljic, Erik Durm og Rodrigo Zalazar denne sommer, hvor der blevet taget afsked med klubbens to vel nok største profiler i form af Luka Jovic og Sébastien Haller.

Superliga

Mere Superliga

Fokus