FCK overvandt let nordirsk modstand

Rasmus Falk scorede i sin debut, efter Federico Santander og Andreas Cornelius havde scoret med hovedet inden pausen

Ståle Solbakken havde Rasmus Falk med fra start til offensivspillerens debut, Robin Olsen med i målet og Andreas Cornelius med i angrebet, da FCK i aften mødte Crusaders i Champions League-kvalifikationen. Og det blev med præcis den forskel, man kunne forvente før kampen.

Bare 6 minutter var der spillet, inden Federico Santander kunne fortsætte forårets imponerende målform og starte scoringen. Ludwig Augustinssons hjørnespark nåede angriberen, der headede bolden fladt ind fra bagerste stolpe. 1-0 til favoritterne.

FCK var mest på bolden i første halvleg, men Crusaders var alligevel med i kampen, som nordirerne med hårde tacklinger og nogenlunde fysisk overskud var med til at gøre urolig og klæbe en begyndende form for spænding til.

Presset løsnede sig dog hen mod pausen, hvor Peter Ankersen stod bag 2-0-målet. Højrebacken kom til baglinjen, Andreas Cornelius stod fri i feltet, og så kunne angriberen få revanche for en noget forsømt sidste sæson og fordoble føringen.

FCK havde det betragteligt nemmere efter pausen, hvor Cornelius fik en tidlig og lige så stor chance. Thomas Delaney spillede angriberen fri i det 46. minut langt inde i feltet, men bolden blev hentet ude ved stolpen.

Delaney var igen med fremme kort tid efter, hvor anføreren førte bolden frem i banen, inden Rasmus Falk med en flad, krøllet afslutning fra kanten af feltet satte et 3-tal på tavlen for københavnerne på kunstgræsset.

Det blev siden mere og mere åbent, og Cornelius og Peter Ankersen havde begge store chancer på stolpen og lige på målmanden, men det blev ved tre mål, der ikke var et for lidt imod den semiprofessionelle nordirske modstand.