Liverpool tager første stik mod Hoffenheim

To fantastiske mål skabte Liverpool et godt udgangspunkt mod Hoffenheim i Champions League-kvalifikationen.

I dag indledte Hoffenheim et nyt eventyr, da de på hjemmebane skulle spille deres første Champions League-kamp i historien, hvor Liverpool ventede i det første opgør af den sidste kvalifikationsrunde. En kamp, som Hoffenheim dog ikke vil mindes positivt rent resultatmæssigt, da Liverpool vandt med 2-1.

Kampen startede helt åben, og efter ti minutter kom det første højdepunkt, da Hoffenheim blev tildelt et straffespark. Det blev dog misbrugt på grummeste vis af Andrej Kramaric, og kort efter missede Liverpools Mohamed Salah en friløber.

Generelt var det Hoffenheim, som dominerede kampen, men Liverpool bed også fra sig. Således var det englænderne, som kom foran efter 35, da de fik et frispark. 18-årige Trent Alexander-Arnold tog ansvar og afsluttede, og det viste sig som en god idé, da han krøllede bolden i mål.

Hoffenheim gav ikke op og spillede videre, men i første halvleg gav det ikke pote i form af en udligning. Tre minutter inde i anden halvleg fik Serge Gnabry faktisk bolden i mål, men desværre for ham var han offside.

I stedet kunne tyskerne se Liverpool komme foran med 2-0 efter 74 minutter. På en omstilling blev James Milner spillet fri på kanten, og på fænomenal vis sendte han den op i den fjerneste krog. Målet blev dog sidenhen tilskrevet Håvard Nordveit, som dermed lavede selvmål.

Hoffenheim forsøgte derefter at presse mere, og det gav pote tre minutter før tid, da Mark Uth kunne brysttæmme bolden og kanonere den i netmaskerne til en reducering til 2-1. Det blev kampens resultat, og Liverpool kan derfor forsvare den hjem på hjemmebane i næste uger.

I de tre øvrige kampe her til aften vandt APOEL Nicosia 2-0 over Slavia Prag, CSKA Moskva 1-0 over Young Boys, mens Sporting CP og Steaua Bukarest spillede uafgjort 0-0.