Pochettino roser spillere for flot comeback

Mauricio Pochettino var glad for sine spilleres indsats efter 2-2-kampen mod Juventus tirsdag aften.

Det så efter 10 minutter på Allianz Stadium sort ud for engelske Tottenham, der allerede var nede med 2-0 i den første af to Champions League ottendedelsfinaler mod italienske Juventus.

Englænderne bevarede dog roen og kæmpede sig tilbage i opgøret, som endte 2-2. Danske Christian Eriksen scorede det udlignede mål kort før tid direkte på frispark.

Spurs-manager Mauricio Pochettino fortæller efterfølgende, at spillerne fortjener stor ros for deres indsats:

- I anden halvleg dominerede vi, spillede flot og var også i stand til at vinde kampen. Holdet fortjener al kredit, og jeg lykønsker spillerne. Vi spillede noget fantastisk fodbold. Jeg er meget tilfreds med vores karakter og personlighed.

- Spillerne var fantastiske. Vi scorede to gange mod et hold, som altid er svære at bryde ned. Holdet fortjener alle de roser, der måtte komme deres vej, fortæller argentineren til klubbens hjemmeside.

Returopgøret vil blive spillet på Wembley den 7. marts.

Næste kamp for Christian Eriksen og resten af Tottenham-mandskabet er på søndag, når de møder Rochdale i FA Cup'en.