Ronaldo slog rekord, da Real Madrid storsejrede på Cypern

Real Madrid lammetævede APOEL på Cypern, hvor Cristiano Ronaldo slog sin egen rekord.

Det har ikke ligefrem kørt på skinner for Real Madrid på det seneste, men de forsvarende Champions League-mestre formåede alligevel at køre APOEL midt over.

Luka Modric, Nacho Fernandez og to gange Karim Benzema scorede i første halvleg for Real Madrid, hvor Cristiano Ronaldo ikke formåede at slå sin egen rekord.

Blot fire minutter inde i anden halvleg fik portugiseren dog scoret, og dermed nåede han op på 17 mål i Champions League i dette kalenderår. Det er ny rekord, og han overgik dermed sin egen rekord fra 2015, hvor han scorede 16 gange.

Men der skulle komme mere fra stjernespilleren. Fem minutter efter sin første scoring i opgøret var han igen på pletten, da han sparkede en løs bold ind i et tomt mål.

Med sejren på 0-6 sørgede Real Madrid også for, at de endegyldigt er videre fra gruppespillet i Champions League.