Eriksen målmager i Tottenham-storsejr

Christian Eriksen var en vigtig årsag til, at Tottenham spillede sig videre i EFL Cuppen.

Tredje runde af EFP Cup skulle i dag afvikles, og her skulle Tottenham møde miniputholdet Gillingham.

Helt fra starten af var der klasseforskel på de to mandskaber, og denne forskel kunne også ses på måltavlen efter 31 minutters spil. Her bragte Christian Eriksen nemlig Tottenham foran.

Efter pausen fordoblede Christian Eriksen føringen, da han endnu en gang havde sidste berøring på bolden, inden de gik i mål.

Herefter scorede Vincent Janssen på straffespark, mens Joshua Onomah og Erik Lamela fik bragt stillingen helt op på 5-0, som blev kampens resultat.

I en anden kamp skulle Stoke og Hull møde hinanden. 24 minutter skulle der spilles, før Marko Arnautovic bragte hjemmeholdet foran, men inden pausen udlignede Ryan Mason.

Længe lignede det, at kampen skulle gå i forlænget spilletid, men blot få momenter før dommerens slutføjt satte Markus Henriksen bolden i målet og afgjorde kampen til Hulls fordel, da de dermed vandt med 2-1.