• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Ole Hoffskov

Ståle Solbakken: Ser sportsligt fornuftigt ud

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ståle Solbakken ser fine muligheder i Europa League-gruppespillet efter torsdagens lodtrækning.

Af Ole Hoffskov

Dynamo Kiev, Malmö FF og FC Lugano.

Det er den menu, der venter FC København i Europa Leagues gruppespil, og for fansene er der ingen tvivl om, at det bliver noget særligt at sætte tænderne i de svenske rivaler fra Malmö FF. 

Læs også: Malmö-dansker om FCK: De er bedre end FC Midtjylland

FC København var seedet i andet lag, og dermed er løverne på papiret favoritter til at gå videre til knockoutfasen. Ståle Solbakken mener også, at der i praksis er tale om en fin lodtrækning.

- Det ser sportsligt fornuftigt ud, uden jeg kender holdene detaljeret endnu. Vi ved, at Dynamo Kiev er en klub med flotte europæiske traditioner og de har masser af dygtige individuelle spillere som eksempelvis Benjamin Verbic, som FCK-fansene kender alt til, siger FCK-manager Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Malmö bliver nok som at spille et Derby med masser af intensitet og dueller. Det bliver helt sikkert også en kamp med stor interesse fra fans og medier, og vi glæder os meget til at møde vores naboer i en kamp med point på spil. I forhold til Lugano, så skal vi i gang med scoutingen på dem, men vi ved, at schweizisk klubfodbold har været i fremgang med Basel og Young Boys som de to lokomotiver, og Lugano har helt sikkert også kvaliteter.

- Det er vigtigt for os som klub at få de her kampe og være en del af de europæiske turneringer år efter år. Vi kommer til at forsøge at skabe gode kampe og oplevelser, og vi glæder os til at komme i gang

FC København har været i et europæisk gruppespil i 13 af de senest 14 år. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus