Dolberg og Schöne lynede i Ajax-storsejr

Kasper Dolberg og Lasse Schöne kom på måltavlen, da Ajax lørdag aften vandt med 0-4 på udebane over Heerenveen.

Der var tre danskere i startopstillingen, da Ajax lørdag aften var på besøg hos Heerenveen. Rasmus Nissen fik chancen på højreback, Lasse Schöne styrede midtbanen, mens Kasper Dolberg var helt på toppen for Amsterdam-klubben.

Der skulle kun gå tre minutter, før Ajax kom foran på et danskermål, da Lasse Schöne scorede på et fornemt langskud. Det var Schönes første sæsonmål i Æresdivisionen.

Der var aldrig rigtig tvivl om kampens udfald, og Hakim Ziyech og Dusan Tadic skulle også udbygge føringen til 2-0 og 3-0.

Efter 56 minutters spil kom der så endnu en danskerscoring, da Kasper Dolberg dukkede op og sendte Rasmus Nissens hårde indlæg i kassen. Dermed udbyggede han sin måltotal for sæsonen til tre.

Med 0-4 sejren er Ajax at finde på andenpladsen i Æresdivisionen fem point bag PSV Eindhoven.