Forrygende dansker-aften i Championship

Lasse Vibe og Kenneth Zohore var begge på pletten i den næstbedste engelske række tirsdag aften.

Flere danskere var i aktion tirsdag aften i den næstbedste engelske række, The Championship. Blandt profilerne var Lasse Vibe og Kenneth Zohore, og netop de to offensivspillere skulle vise sig aat få en rigtig dejlig afslutning på januar.

Især Lasse Vibe var i strålende humør, da Brentford hjemme havde bsøg af Aston Villa. Her scorede danskeren to gange i 3-0 sejren. Først var han på spil efter 25 minutter, inden Vibe også scorede med 25 minutter tilbage. Brentford fik også Nicholas Yennaris på tavlen i opgøret.

Kenneth Zohore scorede en enkelt gang, da Cardiff hjemme slog Preston med 2-0. Først kunne han dog se Peter Whittingham starte ballet på straffe efter 18 minutter, inden Zohore med en flot træffer øgede ti minutter senere. Scoringer der var nok til at krone 2-0 sejren tirsdag aften.

Succes var der også for Nottingham Forrest, der dog ikke havde Nicklas Bendtner på banen trods en plads på bænken. Britt Assombalonga scorede begge målene for Nottingham i en kamp, hvor den tidligere FC Vestsjælland-spiller Apostolos Vellios kom ind i slutfasen.

Til gengæld var der klø til Jonas Knudsen og Ipswich, der hjemme tabte 0-3 til Derby.