Video : Tipsbladet
Generelle

Medie: UEFA forlænger tidsfrist - nu kan der spilles klubfodbold frem til juli

Ifølge det engelske medie Telegraph kommer UEFA også med råd til de hjemliga ligaer.

Der kommer flere og flere informationer om, hvad det er, fodboldforbundet UEFA fortæller på de tre møder, der afholdes tirsdag.

Første møde er overstået og var med sammenslutningen af europæiske ligaer samt med den internationale spillerforening, og her er det kommet frem, at UEFA vil rykke EM til sommeren 2021.

Læs også:Nye oplysninger: UEFA rykker EM til sommeren 2021

Og nu bringer engelske The Telegraph flere infromationer om fodboldåret 2020, for ifølge det engelske medie har UEFA også gjort det klart, at de hjemlige ligaer nu kan spille i både maj og juni, og at man altså søger at få afsluttet ligaerne.

Langt de fleste ligaer - dog ikke Norge og Sverige - spilles fra sommer til sommer, og med aflysningen af junis EM-slutrunde, er der luft i kalenderen til, at man kan spille klubfodbold frem til 30. juni, hvor flere spilleres kontrakter løber ud.

Læs også:Avis: UEFA vil gøre de aktuelle tophold til mestre

I Danmark er det muligt at få afviklet ligaerne med en ekstra måned til at spille i, men det hele afhænger af, hvornår man fra myndighedernes side giver lov til at spille igen.

I England frygter man fortsat, at det kan blive et problem at spille ligaerne færdig, fordi coronavirus-udbruddet i England først ventes at toppe om 10 til 14 uger - ifølge The Telegraph.

Klokken 13.00 er der møde i UEFA med de 55 medlemslande.

Læs også:Spillerkontrakter kan blive et problem: Det er noget af det, vi diskuterer

Læs også:Ingen landskampe i et år: Nations League kan få kniven

Læs også:EM-udskydelse på vej: Dansk landshold aflyser hotelbooking