• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Dansk toptransfermål: Tottenham overvejer at bytte sig til Højbjerg

Foto: Getty Images

Tottenham kan ende med at tilbyde Southampton en spiller i bytte for deres danske anfører.

Af plbold.dk

Pierre-Emile Højbjerg skulle være Tottenhams førsteprioritet til at forstærke klubbens midtbane i det kommende transfervindue, men pengene til at signe den 24-årige dansker kan være forsvindende små på grund af coronakrisen.

Derfor tænker Londonklubben i alternative måder at sænke Southamptons salgspris og overvejer derfor at tilbyde højrebacken Kyle Walker-Peters i bytte for danskeren.

Det erfarer Football Insider.

Helt slipper Tottenham dermed næppe for at betale en vis sum penge for Højbjerg, men Walker-Peters er værdisat til omkring £15 millioner og kan bruges til at sænke prisen på Saints-anføreren.

Højbjerg har kontraktudløb i 2021 og skulle ifølge Football Insider have afvist adskillige kontrakttilbud fra Southampton.

Samtidigt ser Walker-Peters ud til at have brændt sine broer til Tottenham ved mere eller mindre direkte at kritisere José Mourinhos metoder.

Derfor kunne situationen måske ende som et win-win for begge klubber.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.