• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Aagurd

Fodboldstøtte til flygtninge: Store Premier League-klubber deltager

Foto: Getty Images

Initiativet Football Welcomes, som støtter flygtninge, har flere deltagere end nogensinde før heriblandt flere store klubber.

Af Mads Aagurd

Rekordmange britiske klubber har i år valgt at deltage i Football Welcomes, som er et initiativ, hvor flygtninge og asylansøgere modtager gratis fodboldbilletter, ligesom klubberne hjælper med at arrangere turneringer. Deltagerlisten tæller store engelske Premier League-klubber.

Mere end 160 britiske klubber har valgt at involvere sig, og blandt dem er de skotske Premier League-klubber Celtic og Rangers, ligesom engelske klubber som Liverpool, Manchester United, Everton, Watford med flere er med.

- Det er tydeligt, at fodbold er en stærk kraft, som bringer mennesker sammen og giver en følelse af at høre til, og vi er glade for, at flere klubber end nogensinde før deltager i Football Welcomes i år, siger Naomi Westland fra Amnesty, som er organisationen bag initiativet.

Det er tredje år, at Football Welcomes løber af stablen.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.