• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Benjamin Lillelund

Klopp: Det føles ikke så godt i dag

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp er skuffet, men afklaret, efter Liverpool måtte tage til takke med andenpladsen i Premier League.

Af Benjamin Lillelund

I dag blev Liverpool det hold, der har fået fleste point i Premier League uden også at vinde mesterskabet. 97 point blev det til, men Liverpool kom til kort over for Manchester Citys 98 af slagsen.

Derfor var det en ambivalent Jürgen Klopp efter sidste spillerunde. Han var stolt af sit holds præstation, men samtidig nedslået over ikke at kunne løfte trofæet i sidste ende.

- Tillykke til Manchester City. Vi prøvede at gøre det så svært som muligt, men ikke svært nok. Jeg kunne ikke være mere stolt af drengene, siger Jürgen Klopp til BBC Sport.

- Det er klart, at vi skulle arbejde hårdt, og det skulle Manchester City også. Vores mål var at få de 97 point, og det fik vi. Det er specielt. Vi ville skrive vores egen historie, og det gjorde vi. Det føles ikke så godt i dag, men vi har masser af tid til at forberede os til en vigtig kamp, siger Klopp.

Liverpool spiller Champions League-finale mod Tottenham den 1. juni.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.