Trods stor keeperfejl: Manchester United fik point mod Everton

Bruno Fernandes sikrede Manchester United et point mod Everton.

Manchester United sikrede sig et point, da de søndag eftermiddag gæstede Everton på Goodison Park. Begge hold scorede nemlig én gang, og det sluttede uden vinder.

Gæsterne fra Manchester fik ellers en skrækstart på opgøret.

Efter blot tre minutter skulle David De Gea nemlig sparke bolden langt, men i stedet lossede han bolden direkte ind i Evertons Dominic Calwert-Lewin, og bolden havnede i Manchester Uniteds mål.

Se David De Geas drop i videoen øverst i artiklen.

Manchester United fik imidlertid svaret igen, inden holdene gik til pause. Efter en halv times spil trykkede portugisiske Bruno Fernandes nemlig af fra distancen, og afslutning kunne Evertons keeper, Jordan Pickford, ikke stille meget op imod.

Det var portugiserens tredje mål i Manchester United, siden han kom til klubben i januar.

Everton sendte bolden i mål igen i overtiden, men denne gang blev målet annulleret af VAR for offside.

Bruno Fernandes’ langskudskasse blev i stedet kampens sidste scoring, og det sluttede 1-1, hvorfor begge hold hentede et point. Manchester United holder dermed fast i deres femteplads i Premier League, mens Everton er nummer 11 i rækken.