Wolverhampton slår reservespækket Liverpool-hold ud af FA Cuppen

Det blev ikke til mere end tredje runde for Liverpool i denne sæsons FA Cup, da Wolves blev endestationen.

Premier Leagues førerhold fra Liverpool var mandag aften i kamp i FA Cuppen, hvor de stod overfor Wolverhampton, der holder til i midterfeltet i den bedste engelske række. Her havde Liverpool valgt at spare en række spillere i startopstillingen, og reserverne fik ikke ligefrem vist, at klubbens manager Jürgen Klopp nemt kan stole dem på i andre opgør.

Det endte nemlig med et nederlag på 1-2 for dem, og dermed er de ude af den engelske pokalturnering.

En af de spillere, som normalt bliver brugt en del, Dejan Lovren, var dog inde fra start, men han nåede kun at være med i fem minutter, inden han blev ramt af en skade og udskiftet med den blot 16-årige Ki-Jana Hoever.

Han var dog ikke den eneste teenager i bagkæden for Liverpool, som også havde den 18-årige Rafael Camacho med fra start på højreback. Det var dog ikke dem, der kom til at koste for dem i nederlaget. I stedet var det den rutinerede James Milner, som satte Wolves i gang med en fejl på midten af banen, hvorefter Jimenez gik mod mål og scorede til 1-0.

Efter pausen lykkedes det for Liverpool at få udlignet ved Origi, der sendte en fremragende kasse ind mellem stængerne. Glæden varede dog kort for dem, da Neves lidt efter lavede et sandt drømmemål til 2-1.

Herefter blev både Mohamed Salah og Roberto Firmino sat på banen af Jürgen Klopp, men selvom de var på banen i tyve minutter plus tillægstiden, så blev det ikke til flere mål. Bedste forsøg kom desuden ikke fra dem, men fra Shaqiri, som ramte indersiden af stolpen på et frispark.

Næste opgør for Liverpool er mod Brighton i Premier League.