Barcelona fortsætter sejrsstimen mod gæstfrie Girona

To selvmål var stærkt medvirkende til, at Barcelona kunne hente en 3-0-sejr over Girona i den spanske liga.

Ligeså uroligt det kan se ud på de indre linjer i FC Barcelona, ligeså stilsikkert er det tilgængæld på banen for de spanske pokalvindere. De er gået fra sejr til sejr i den hjemlige liga i denne sæson, og har allerede distanceret ærkerivalerne fra Real Madrid.

Lørdag skulle Barcelona op mod nyoprykkede Girona, som holder til godt en times kørsel op ad kysten i Catalonien. Normalvis en meget gæstfri by, og det var de så sandelig også, da de mødte storebror inde fra storbyen, hvor det blev til 3-0 til Barcelona.

I første halvleg sendte Aday bolden i eget net efter et skævskud fra Jordi Alba, der skulle forsøge at sende bolden i mål efter et hjørnespark, og så var Barcelona kommet ind på den vej, som de så godt kender i denne sæson, hvor al modstand mere eller mindre er blevet fejet af banen.

De skulle dog frem til anden halvleg før det blev til endnu en scoring. Denne gang var det igen et selvmål af Girona, hvor målmand Iraizoz fik fumlet bolden ind efter en genialitet af Aleix Vidal, som sendte bolden ind foran mål med et hælspark.

Luis Suarez sluttede det hele af med en friløber, og så kunne Barcelona-spillerne tage den korte tur hjem med en knusende sikker sejr, og Barcelona er nu på 18 point ud af 18 mulige efter seks kampe.

Barca skal i næste runde møde Las Palmas hjemme på Camp Nou.