Barcelona holder fast efter Messi-show

Lionel Messi scorede to gange, da FC Barcelona pligtsejrede hos Osasuna.

FC Barcelona var pisket til sejr, da holdet lørdag gæstede Osasuna. Alt andet end sejr kunne næsten melde den spanske storklub ude af mesterskabskampen, men Lionel Messi og holdkammeraterne leverede varen og sejrede sikkert med 0-3.

FC Barcelona åbnede kampen bedst, og inden for det første kvarter havde gæsternes Luis Suarez to store tilbud, hvor den ene snittede opstanderen. Herefter meldte Lionel Messi sig ind med et farligt forsøg, men tilbuddet blev reddet flot. FC Barcelona fortsatte takterne frem mod pausen i et sandt chancehav, men det lykkedes ikke at score.

Det gjorde det til gengæld efter pausen. Først var Sergio Leon dog tæt på for hjemmeholdet med et langskud, der kun akkurat sneg sig over. Med en halv time igen lykkedes det dog endelig for FC Barcelona at score. Jordi Alba fandt Luis Suarez med en sukkerbold, og så kunne angriberen let omsætte til 0-1.

Det satte gang i gæsterne. Ti minutter efter var Jordi Alba igen klar med en assist, da Lionel Messi i en gunstig position bragede Barca foran med 0-2. I overtiden leverede Messi en sand perle til 0-3, da han efter en flot soloaktion sendte bolden flot i kassen og lukkede ballet med 0-3.

Med sejren er FC Barcelona på andenpladsen i den bedste spanske række - Tre points efter Real Madrid der har en kamp til gode.