• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division nooteboom1

Pique: Ronaldo er en af de bedste i historien

Pique: Ronaldo er en af de bedste i historien

Gerard Pique fortæller, at Cristiano Ronaldo er en af de sværeste spillere, han nogensinde har stået over for sammen med Didier Drogba og Robert Lewandowski og fortæller, CR7 er en af de bedste fodboldspillere i historien.

Af nooteboom1

Gerard Pique har det med at håne Real Madrid i ny og næ. De fleste af os husker vel nok, da han lavede en grinende emoji på Twitter, efter Real Madrid havde brugt en spiller i Copa del Rey, der imidlertid havde karantæne. Men forsvarsspilleren er ikke bleg for at rose en af Reals uden tvivl største profiler gennem historien: Cristiano Ronaldo. 

Pique blev nemlig af Unscriptd bedt om at nævne de tre spillere, der har været mest udfordrende for ham at stå over for. Og her svarede han følgende om CR7: 

- Ronaldo har jeg mødt mange gange, og han er en af de bedste spillere i historien. Han er virkelig komplet - han ved, hvordan man scorer, laver assists, sparker frispark og tager straffespark. Han kan det hele. 

De andre to, der var på Piques liste over sværeste modspillere, var Drogba og Lewandowski. Pique siger henholdsvis, at ivorianeren er en af de bedste angribere, han har set, som har det hele: fart, stærk, god i luften. Om Lewandowski siger Barca-forsvarsspilleren, at han er høj og kan sparke med begge ben. 

Superliga

Flemming P: Alle får en ny chance

Selvom man tidligere har været en perifer spiller i FCN-truppen, byder sæsonstarten på en ny chance til alle spillere...

Mere Superliga

Fokus