• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Mandagens rygtebørs (opdat.): City vil hente utilfreds Real-stjerne

Du kan som altid starte din uge med de varmeste rygter her på Tipsbladet.dk

Af Mikkel Sloth

Marco Asensio fra Real Madrid eller Mohamed Salah fra Liverpool til Juventus
Note:
Paulo Dybala bliver kædet kraftigt sammen med et sommerskifte væk fra Juventus, og hvis det sker, har Juventus allerede udset sig en mulig erstatning. Real Madrids Marco Asensio eller Liverpool Mohamed Salah er de to navne øverst på Juventus’ liste. Ingen af de to stjerner bliver dog billige at købe i deres nuværende klubber
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Don Balon

Matthijs de Ligt fra Ajax til Juventus
Note:
Juventus er også ved at gardere sig i det centrale forsvar. Her fører de i øjeblikket kampen om det hollandske megatalent Matthijs de Ligt, der på trods af sine kun 19 år er anfører og en stor profil i Ajax Amsterdam. Også Barcelona, Manchester City og Liverpool jagter de Ligt, men Juventus står i den bedste position til at sikre sig den unge hollænders underskrift.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Franck Kessié fra AC Milan til Chelsea og Tiémoué Bakayoko fra Chelsea til AC Milan
Note:
Tiémoué Bakayoko er i øjeblikket udlejet fra Chelsea til AC Milan, og her vil den franske midtbanespiller gerne blive. Men Chelsea vil ikke bare have en pose penge til gengæld, hvis de skal lade ham blive i Italien. De vil nemlig i stedet have AC Milans ivorianske midtbaneprofil Franck Kessié den anden vej, hvis en handel skal komme på tale.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

Ferland Mendy fra Lyon til Paris Saint-Germain
Note:
Paris Saint-Germain leder efter forstærkning til venstreback-positionen, og mener nu at have fundet det hos en Ligue 1-rival. I Lyon render den 23-årige Ferland Mendy rundt og imponerer så meget, at han sidste år fik debut på det franske landshold. Nu vil Paris Saint-Germain altså hente ham til den franske hovedstad.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Paris United

João Félix fra Benfica til Wolverhampton
Note:
Den kun 19-årige João Félix er meget ombejlet, og i kikkerten i de store europæiske ligaer. Også i Premier League, hvor Wolves portugisiske manager Nuno Espírito Santo håber at kunne lokke sin unge landsmand til klubben. Wolves ligger angiveligt også forrest i kampen om at sikre sig João Félix til sommer.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mirror

Luka Jovic fra Eintracht Frankfurt til Barcelona
Note: Serbiske Luka Jovic bomber mål ind i Bundesligaen, og derfor kan han nu være på vej til FC Barcelona. Chelsea og Bayern München har tidligere vist interesse i angriberen, der er i gang med en to-årig lejeaftale fra Benfica.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Frankfurter Allgemeine

James Rodriguez fra Real Madrid til Juventus
Note: Colombianske James Rodriguez går en meget uvis fremtid i møde. Playmakeren har været udlejet til Bayern München siden sommeren 2017, men efter sæsonen er han tilbage i Real Madrid. Der virker han ikke til at være ønsket, og nu puster hans far til rygterne om, at James skal til Juventus og blive genforenet med Cristiano Ronaldo
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gazzetta Dello Sport

Dominik Szoboszlai fra RB Salzburg til Bayern München
Note: Bayern har et stortalent i østrigsk fodbold på blokken. Den 18-årige ungarer, Dominik Szoboszlai, har imponeret i sin korte tid på Red Bull Salzburgs førstehold, og derfor vil den tyske storklub hente ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild

Isco fra Real Madrid til Manchester City
Note: Isco er ude i kulden under Real Madrid-boss Santiago Solari, og det vil Pep Guardiola og Manchester City udnytte til at hente playmakeren, så han kan køres i stilling som erstatning for landsmand David Silva
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Don Balon 

Superliga

Mere Superliga

Fokus