• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Inter-træner om transferrygter: Vi har ikke mange penge

Foto: Getty Images

Inter har ikke mange penge i kassen, understreger Antonio Conte. Klubben har især været meldt interesserede i Christian Eriksen.

Af Victor Risager

Meget tyder på, at danske Christian Eriksen skifter fra engelske Tottenham til italienske Inter inden længe, og en af de eneste ting, der mangler, er enighed mellem de to klubber om en transferpris.

Inter er angiveligt ikke meget for at betale mere end 80 millioner kroner, mens Tottenham skulle kræve et beløb, der er noget højere end det.

Læs også:Mourinho forsvarer Eriksen efter buhen: Han fortjener respekt

Italienerne har heller ikke mulighed for at øge buddet betragteligt. Kassen er nemlig næsten tom, fortæller cheftræner Antonio Conte ifølge Goal.

- Der er ikke mange penge i kassen. Direktøren har været klar i mælet. Vi skal være gode til at finde løsninger, der kan give os fordele, siger Antonio Conte.

Læs også:Inter og Tottenham kan ikke blive enige: PSG melder interesse for Eriksen

- Vi må finde billige løsninger, ellers ser det svært ud, synes jeg. Ideerne er der, og hvis der er mulighed for det, vil vi forbedre os. Hvad man ikke kan få med penge, skal man skaffe med intelligens og vid.

Når Inter og Tottenham ikke til enighed i januar, kan italienerne hente Christian Eriksen gratis til sommer – danskeren har nemlig kontraktudløb.

Foruden Christian Eriksen er Inter angiveligt også tæt på at hente venstrebacken Leonardo Spinazzola fra Roma i bytte for angrebsreserven Matteo Politano

Læs også:Eriksens Inter-skifte kan falde på plads i denne uge

Superliga

Mere Superliga

Fokus