• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Adriano Galliani mener ikke, at AC Milan behøver at gøre at flere indkøb i dette transfervindue.

Af Christian Idskov

AC Milan-bossen Adriano Galliani fortæller til Sky Sports Italia, at man ikke behøver flere nyerhvervelser for at kunne præstere i Serie A i den kommende sæson.

Således mener Galliani, at klubben har det hold det skal bruge, efter et transfervindue, hvor man vinkede farvel til veteraner som Alessandro Nesta, Filippo Inzaghi, Clarence Seedorf og Gennaro Gattuso, mens man i stedet har hentet Riccardo Montolivo i Fiorentina.

Samtidig lykkedes det milaneserne at holde fast i Thiago Silva, til trods for at Paris Saint-Germain kom med gigantisk bud på brasilianeren.

Til spørgsmålet, om hvorvidt AC Milan kunne finde på at gøre et sidste indkøb, var svaret fra Gallianis side utvetydigt. Men man holder fortsat øje med markedet, fortæller han.

- I øjeblikket siger jeg nej, for vores hold er komplet. Men jeg holder mig opdateret, og jeg vil fortsætte med at informere mig selv om, hvad der foregår andre steder.

Foruden Montolivo er det også lykkedes milaneserne at sikre sig Bakaye Traoré, Gabriel, Francesco Acerbi, Kevin Constant og Edoardo Pazzagli i dette transfervindue.