• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Alexander Bah brillerede i SønderjyskE-sejr

Tipsbladet.dk ser nærmere på opgøret mellem SønderjyskE og Randers FC.

Af Victor Risager

SønderjyskE – Randers 2-1 (1-0)
Christian ”Greko” Jakobsen, 1-0 (30’)
Marvin Egho, 1-1 (53’)
Marco Rojas, 2-1 (65’)

Kampens bedste
SønderjyskE
Da Alexander Bah kom til SønderjyskE, var han kantspiller, men under Glen Riddersholm har han primært spillet back. Det gjorde han igen mod Randers og med stor succes. Bah var banens bedste spiller, da han var solid defensivt og kom med gode overlap.

Bahs makker i højresiden, debutanten Rilwan Hassan, leverede også en stærk indsats, og gentangende gange truede SønderjyskE i den side. Det kan blive et rigtig godt samarbejde for sønderjyderne.

Randers FC:
Det var langt fra Randers bedste præstation under cheftræner Thomas Thomasberg, og der var ikke mange spillere, som imponerede. Et par af Randers' offensivspillere gjorde det dog hæderligt. Vito Hammershøy-Mistrati imponerede i perioder med sit overblik og sin afleveringer, mens angriberen Marvin Egho også gjorde det fint og scorede et mål.  

Kampens værste
Det endte med ikke at blive kampafgørende, men SønderjyskE’s stopperpar, Stefan Gartenmann og Patrick Banggaard, så ikke for godt ud ved Randers’ udligning i starten af anden halvleg. Gartenmann pressede op, men Banggaard reagerede ikke, og i stedet kunne Marvin Egho løbe fri og score. Der er stadig plads til lidt forbedring i det samarbejde.

Derudover var der adskillige Randers-spillere, der gjorde sig gældende i denne kategori, og det var i store dele af kampen ikke en imponerende indsats af kronjyderne.

Kampens detalje:
Der var mange velspillede SønderjyskE-angreb, og Christian ”Greko” Jakobsens føringsmål var et af dem. Det var et mål, der er typisk for Glen Riddersholms hold, da det kom efter et langt og tålmodigt angreb. At Jakobsens afslutning også var eksemplarisk er prikken over i’et.

Superliga

Mere Superliga

Fokus