• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC Nordsjællands klubejer Allan K. Pedersen har aftalt at snakke kontrakt med cheftræner Morten Wieghorst i december. I udgangspunktet er han positiv overfor en forlængelse.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Morten Wieghorsts kontrakt med FC Nordsjælland udløber til sommer, og rygterne om et skifte til en større klub, dukker frem på rygtehimlen oftere og oftere. Længe var det Brøndby, der spøgede. Nu er det OB.

Men han og FC Nordsjælland har slet ikke opgivet at forlænge kontrakten. Wieghorst selv udtalte for halvanden uge siden, at han koncentrede sig om at slutte efteråret af. Klubejer Allan K. Pedersen siger det samme.

- Vi går ind og kigger på den kontrakt i vinterpausen. Altså i løbet af december. Jeg har som sådan ingen holdning til, om vi skal forlænge, for det kommer alt på, hvilke konditioner det kan blive under. Hvad Morten vil, og hvad han stiller af krav. Men i udgangspunktet er jeg da positiv, for vi har været tilfreds med indsatsen gennem fireethalvt år som cheftræner, siger Pedersen til tipsbladet.dk.

Morten Wieghorst kom til FC Nordsjælland i sæsonen 2005/2006. I første omgang var han assistenttræner for Johnny Petersen, men fra sæsonen 2006/2007 overtog han ansvaret som cheftræner og har haft det lige siden.