Højdepunkter: Se AGF's comeback mod Brøndby

Hvis du ikke lige fik Brøndbys 2-2-kamp mod AGF at se, så kan du få højdepunkterne her.

AGF fik søndag aften vendt et truende nederlag mod Brøndby til uafgjort, da de fik 2-2 efter at have været bagud med 0-2. Her lignede det tidligt i kampen, at Brøndby skulle hente deres tiende sejr i træk, da Tibbling efter 13 minutter gjorde det til 1-0 for de blågule.

Det blev 2-0 lige efter pausen, da Besar Halimi sendte en hammer af et skud afsted, som gik i mål via overliggeren. Men så kom AGF bedre med, og efter et frispark fra Tobias Sana kunne Frederik Møller heade bolden i mål.

Med omkring et kvarter tilbage af kampen fik AGF straffespark efter en fejltagelse af Johan Larsson, som sparkede Martin Spelmann ned, da AGF'eren kom ind foran ham og prikkede bolden fra ham inde i feltet. Straffesparket blev omsat af Tobias Sana til en 2-2-scoring.

Brøndby er med det ene point nu to point foran FC Midtjylland på andenpladsen, som har en kamp i hånden. De møder Randers mandag på udebane.