• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Nedtrykt Hvilsom: Lysken er helt smadret

Den hjemvendte Hobro-angriber fik den værst tænkelige start på sæsonen, da han efter blot 15 minutters spil måtte lade sig udskifte i mandagens opgør mod AGF.

Af Kristian Porse

Mads Hvilsom var blandt Peter Søresens 11 udvalgte, da Hobro mandag aften tog hul på deres Superligasæson mod AGF. 

Den 26-årige angriber er denne sommer vendt tilbage til den nordjyske klub, som han forlod til fordel for Eintracht Braunschweig tilbage i 2015. Fire år senere kunne han så se frem til sit comeback i Hobro-trøjen, men det blev en kort fornøjelse. Mads Hvilsom måtte nemlig lade sig udskifte i det 15. minut på grund med en skade i lysken. Den 26-årige angriber forklarer selv, at han mærkede et knæk i lysken.

Tirsdag skulle Hvilsom så undersøges, men her var hans lyske stadigvæk for øm til, at det kunne lade sig gøre.

- Lysken er helt smadret. Jeg kan ikke gå ordenligt, og selv små bevægelser gør ondt. Jeg håber, at det er en forstrækning eller fibersprængning, men frygter, at det er hæftningen ved lysken, som er ramt Nordjyske

Hobro-angriberen forklarer yderligere, at han knækkede helt sammen efter udskiftningen, da han havde glædet sig utroligt meget til comebacket i Hobro-trøjen. Nu må han i stedet vente i uvished, indtil han kan få lysken undersøgt. 

Det ligger endnu ikke fast, hvornår Mads Hvilsom kan blive scannet for skaden, men angriberen håber, at det bliver indenfor et par dage. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.