• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Niels Frederiksen sættes i forbindelse med cheftræner-jobbet i Brøndby

Foto: Getty Images

Det lader nu til, at det kan ende med, at Niels Frederiksen kan blive den næste cheftræner for Brøndby.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby har siden fyringen af tyske Alexander Zorniger i begyndelsen af forårssæsonen ikke haft en permanent cheftræner, og derfor har Martin Retov stået i spidsen for holdet siden. I fredags i sidste uge meldte klubbens bestyrelsesformand Jan Bech Andersen ud, at man ville have en ny cheftræner på plads indenfor en uge.

Vedkommende er dog ikke blevet præsenteret af klubben endnu, men det forlyder nu, at en af dem, der er i spil, er U21-landstræner Niels Frederiksen. Det skriver Ekstra Bladet.

Selv er Frederiksen dog lukket som en østers om rygterne.

- Jeg ønsker ikke at deltage i spekulationer om min fremtid. Jeg kan blot sige, jeg har planer om at fortsætte i trænerbranchen. Om det bliver i Danmark eller udlandet, ønsker jeg ikke at kommentere, siger Niels Frederiksen til avisen.

Det forlyder dog alligevel, at der er stor respekt for den bankuddannede tidligere EfB-cheftræner. Det er særligt det arbejde, han har lavet med U21-landsholdet, som han har stået i spidsen for siden 2015, hvor han har været god til at udvikle på holdet.

I Brøndby vil man endvidere gerne have flere spillere fra klubbens Masterclass ind på førsteholdet.

Tidligere har folk som norske Kaare Ingebrigtsen, schweiziske Rene Weiler og danske Kasper Hjulmand været nævnt som muligheder for Brøndby, men de er af forskellige årsager faldet fra igen.

Superliga

LIVE: Så blev det til 3-0 for AGF

Hvis AGF skal hente FCK på Superligaens andenplads, kræver det point, når klubben hjemme møder FC Midtjylland søndag ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.