SIF-stopper utilfreds med AaB-scoring: Det kan vi ikke acceptere

Kees Luijckx er ikke tilfreds med, at Silkeborg tillader AaB's første mål i søndagens kamp.

Silkeborg IF’s første Superliga-kamp i 2020 endte med et nederlag, da de på hjemmebane tabte 2-0 til AaB søndag eftermiddag.

Silkeborg holdt ellers stand i første halvleg, hvor de ikke indkasserede et mål, men det varede ikke længe, før de indkasserede et mål efter pausen. I anden halvleg gik der således blot 10 sekunder, før AaB’s Kasper Kusk havde sendt kampens første scoring i mål.

Og det er uacceptabelt, at Silkeborg ikke er mere klar i den situation. Det mener debutanten Kees Luijckx.

- Det er et rigtig, rigtig dårligt øjeblik lige efter pausen. Vi spillede en fin første halvleg, og så ved jeg ikke, hvad der sker der. Det er utroligt. Så kan vi ikke vinde kampe. Vi skaber mange chancer og spiller en god kamp, men det der kan vi ikke acceptere, siger Kees Luijckx til Eurosport 2 efter kampen.

Kees Luijckx og resten af Silkeborg IF-mandskabet skal forsøge at komme tilbage på sporet i næste spillerunde, hvor de tager imod FC København på hjemmebane.