SønderjyskE smider føring og fortsætter sløj stime

Sønderjyske og Lyngby spillede søndag 2-2 i 3F Superligaen, og dermed har Sønderjyske ikke vundet i fem kampe.

Sønderjyskes problemer fortsatte søndag middag, da holdet i slutfasen smed sejren væk på hjemmebane mod Lyngby i 3F Superligaen.

Sønderjyske så ellers ud til at få sin første sejr i fem kampe, men med et kvarter tilbage udlignede Rezan Corlu til kampens slutresultat 2-2.

Kevin Tshiembe bragte Lyngby foran efter tyve minutter, men to mål af Christian Jakobsen sendte Sønderjyske på sejrskurs, inden Corlu udlignede.

I slutminutterne var Lyngby tæt på at tage sejren, men André Riels skud blev reddet.

Sønderjyske har nu 19 point, mens Lyngby har 23 point efter 17 kampe.

Kampen begyndte jævnbyrdigt, og begge hold havde svært ved at få overtaget.

Efter tyve minutter bragte Lyngby sig foran, da Kevin Tshiembe dukkede op ved bageste stolpe og prikkede Rezan Corlus hjørnespark i nettet.

Bare fire minutter senere udlignede Sønderjyske efter godt kombinationsspil.

Marco Rojas spillede bande med Mart Lieder, inden han stak Christian Jakobsen fri til at sparke bolden fladt i mål.

Efter pausen blev kampen mere rodet, og holdene havde svært ved at komme frem til chancer.

Det krævede også en tilfældighed, før Christian Jakobsen kunne bringe Sønderjyske foran efter 65 minutters spil.

Et langt indkast blev ad flere omgange ikke sparket væk af Lyngby-forsvaret, og så faldt bolden ned for fødderne af Jakobsen, som sparkede den fladt ind.

Ti minutter senere udlignede Rezan Corlu på flot vis.

Efter en hjørnesparkskombination spillede han den igennem benene på en Sønderjyske-spiller, inden han sparkede bolden i mål fra en spids vinkel og sikrede Lyngby et point.