• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov og Martin Davidsen

SønderjyskE tvivler på Simon Poulsen

SønderjyskE tvivler på Simon Poulsen
Foto: Getty Images

Simon Poulsen sættes i forbindelse med SønderjyskE. Sportschef Hans Jørgen Haysen tvivler dog på, at en aftale kommer i stand.

Af Ole Hoffskov og Martin Davidsen

Den tidligere landsholdsback Simon Poulsen bliver i disse timer sat i forbindelse med Superliga-klubben SønderjyskE.

Hollandske medier medler, at Poulsen er på vej til Danmark for at gennemgå lægetjek, men SønderjyskE's sportschef Hans Jørgen Haysen afviser, at en handel er tæt på.

- Det kan jeg ikke bekræfte. Men han skal da være velkommen til at ringe til mig. Jeg har før spillet sammen med ham, og vi har da på venskabelig plan joket om, at det kunne være sjovt, hvis han kom tilbage til SønderjyskE. Men han er mig bekendt på kontrakt i PSV til sommer, og der har ikke været nogen kontakt. Så det tror jeg ikke er realistisk - desværre, siger Hans Jørgen Haysen til tipsbladet.dk.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger arbejder Simon Poulsen på at kommej væk fra sin hollandske klub PSV, men spørgsmålet er, om et klubskifte kommer i stand inden transfervinduets lukning. 

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus