• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Toutouh: Jeg har ikke gjort noget forkert

Foto: Getty Images/Lars Ronbog

Youssef Toutouh mener ikke, at han har handlet forkert, selvom han i øjeblikket bliver brugt som træningskegle i FC København.

Af Benjamin Lillelund

Sidste var var Youssef Toutouh en stor profil i FC København, hvor man i næsten hver eneste kamp kunne se kreatøren drive gæk med modstanderne på venstrekanten.

I denne sæson er Toutouh imidlertid faldet helt igennem. Da et nyt FCK-mandskab skulle bygges op, var Toutouh slet ikke niveaumæssigt til stede, og derfor er han nu reduceret til at se kampene fra tilskuerbænkene.

Den 25-årige midtbanespiller havde håbet på at tage et europæisk eventyr forud for indeværende sæson, men det skete som bekendt ikke. Toutouh har dog så sent som i vinterens transfervindue afvist et skifte til udlandet.

Selvom planen har slået fejl, mener Toutouh ikke, at han på noget tidspunkt har trådt forkert.

- Jeg føler ikke, at jeg har været for hurtig på den og sagt, at jeg skulle væk nu. Man skal selvfølgelig altid passe på, hvad man siger, før det er sket, men jeg har længe følt, at jeg var klar til at skifte, og jeg har flere sæsoner vist, at jeg har noget, som godt kan udvikles endnu mere.

- Jeg har spillet rigtigt mange europæiske kampe, også i Champions League, så jeg mener, jeg har vist, at jeg har noget, som godt kan udvikles til noget endnu større. Jeg føler ikke, jeg har gjort noget forkert, men jeg har også været uheldig det sidste stykke tid med nogle skader, og det har også været medvirkende til, at mine præstationer ikke har været på det højeste.

- Det skal dog ikke lyde som den altoverskyggende undskyldning. Jeg var klar til noget nyt til sommer, og det skete desværre ikke. Men jeg stoler på mine kvaliteter og ved, hvad jeg står for, og jeg har stadig ambitioner, og indtil den dag, hvor jeg ikke føler, jeg kan spille fodbold mere, så går jeg efter at nå op på så højt et niveau som muligt, siger Youssef Toutouh til BT Sporten.

Youssef Toutouh har spillet 171 kampe i sin tid hos FC København.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020