Hobro Ik har været på slingrekurs, men det er tid til at rette op, hvis Superligaen skal igen skal blive en realitet.

Spilstop 13.45
Næstved - Hobro IK 2
Odds 2.15 hos Unibet

Anden sidste spillerunde i 1. division, og der er så voldsomst meget spænding i begge ender. Næstved har gennem hele foråret slidt, slæbt og fightet for at komme op over nedrykningsstregen, men efter et klart 3-0 ude mod HB Køge i seneste runde, led missionen et alvorligt knæk, da der nu med to runder tilbage er fire point op til Fremad Amager. Men uden at skele til de andre hold, skal Næstved holde fokus på at vinde søndag. 

Problemet er bare, at det er rækkens tophold, der kommer på besøg. For få uger siden lignede Hobro, der havde den mest sikre kurs mod Superliga-oprykningen via en sikker førsteplads. Men der er gået en anelse gummiben i den, for det er kun blevet til en sejr i de seneste fem kamp. Men Horbo IK har fortsat fordelen og kan med sejr i Næstved skyde sig virkelig tæt på den endelige tur tilbage til landets bedste række.

Nu er det alvor, og Hobro er ikke blevet et dårligere fodboldhold i den seneste måned - og nu skal sejren sikres. Kvaliteten må og skal være til forskel på denne vigtige dag for begge klubber. 

Spil Bettet hos Unibet