• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: SPAL er i forrrygende form

Dagens Double: SPAL er i forrrygende form
Foto: Getty Images

SPAL har ramt formen på det helt rigtige tidspunkt. Vi tror de fortsætter, og at de får point med hjem fra Empoli.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 15.00

Empoli - SPAL X2 

Odds 1,8 hos Bet365

Spilstop 18.30

Vallecano - Huesca, over 2,5 mål

Odds 1,6 hos Bet365

Samlet Odds: 2,88 hos Bet365

SPAL topper på det helt rigtige tidspunkt i kampen mod nedrykning. Det er blevet til fire sejre i de seneste fem kampe. Senest blev det til en flot 2-1 sejr over Juventus der ganske vist ikke stillede i stærkeste opstilling. Men under alle omstændigheder et flot resultat. Med de fire sejre er SPAL nu seks point over nedryknigsstregen.

SPAL er tilbage i den stærke defensive organisation, som er svær nedbryde i de perioder hvor det tingene fungere for dem. Blot fire mål har de indkasseret i de fem kampe, endda mod hold som Lazio, Juve og Roma. De har kun Fares ude til dagens kamp.

Empoli er havnet under stregen med to point til redning. Holdets helt store problem er den defensive del. Næsten to mål i snit har de lukket ind. Det blev 0-0 på udebane mod Atalanta i en kamp de skulle have tabt kæmpe stort. Skudstatistikken sagde 32-2 til Atalanta. 

Offensivt står det ganske vist bedre til. Vi er dog ikke i tvivl om at SPAL lige nu er bedre. Når vi får to tegn X2 til odds 1,8 prøver vi dette.

Det ligner sidste chance for Vallecano og Huesca hvis nedrykningen skal undgås. Med henholdsvis fem og syv point op skal der er en sejr til. Det må betyde at holdene satser alt fremad. Bortset fra 0-0 mod Barcelona forleden har Huesca spiler over 2,5 mål i de seks kampe før. 

Vallecanos spillestil er generelt offensiv, hvor der i begge ender er masser afskutninger. To hold der den seneste tid har spillet friskt til og kun kan bruge en sejr i aften. Vi tror på mindst tre mål.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: SønderjyskE - AaB

Det blev til et exit torsdag i Europa, så nu skifter fokus permanent til Superligaen for det danske mandskab Sønderjy...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.