John Terry befamler din kone (uden at spørge om lov)
Foto: Jon Super/Polfoto
Generelle

John Terry befamler din kone (uden at spørge om lov)

Om hvordan det ville være at være til fest med Costa, Van Gaal, Ibra og ja, John Terry.

Det har været en god fodbolduge, den her, der er gået. Især i England; semi-skidt for Arsenal-fans, hel-skidt for Chelsea- og Man U-fans, en forholdsvis sjælden, men velundt optur for Liverpool-fans og en, i denne sæson ikke helt så sjælden en, for Leicester-fans. 
 
John Terry så gammel og sammenbidt ud på bænken hele vejen under Chelseas langsomme, men sikre Champions League-exit, og ifølge mit selskab denne her aften - der altså for det meste mener det godt, og derudover er fra Sønderjylland, hvor det virker som om den sociale omgangstone er skarpere tuneret – har Terry efter al sandsynlighed motiveret holdkammeraterne i omklædningsrummet med trusler om, at han ”ville kneppe deres mor, hvis de taber”. 
 
Det er ikke et usandsynligt scenarie, og vel egentlig også helt ok, hvis bare han spørger moren om lov, bliver vi enige om. Men det er Terry ikke typen, der gør. Han er mere den type, der uden for kameravinkel nakker sin albue hårdt ind i de nederste af dine ribben i en dødboldssituation. Typen, der giver din kone lidt finger ude i redskabsskuret til den fest, du har taget ham med til, fordi han trængte til at komme ud og spille ølbowling/bong/pong (er det ikke altid det, I laver, når I er ude sammen?) med drengene. Uden at spørge nogen om lov.
 
Og egentlig er det en pænt sjov fest at forestille sig. Den hvor de alle sammen mødes efter en crazy uge på job. Vi snakker ikke ellers tiltrængt teambuilding hjemme hos Wenger med ost og rødvin, nej, det er bad craziness helt galore hjemme hos Costa. Måske er det en udklædningsfest, hvor Costa selv har klædt sig ud som Slash fra Guns N' Roses eller Meat Loaf, så han kan have en underlig skjorte og sin maske på, hvis temaet altså er mørkt, men på en og samme tid romantisk. Uanset er der aggressiv luft-elspade fra Costa senere på aftenen.     
 
Pedro har tapas med, der er shots off med David Luiz, og folk er generelt super nederen over, at nogen har inviteret Van Gaal, der med sit resting bitch face er den største bænkevarmer den her verden, i hvert fald den her fest nogensinde har set. Desuden bliver Van Gaal ved med at snakke om, at det ikke er de helt rigtige mennesker, der er med til festen, der mangler nogle for, at den fungerer sådan rigtigt, han kan bare ikke helt finde ud af hvem.
 
Hazard er blevet retarderet fuld alt alt for tidligt, skoder sine smøger direkte ned i de andres negronis, og vil hele tiden lægge arm; Åndsvagt, fordi alle til festen ved, at styrke ikke er hans force, det er derimod hurtighed, der som bekendt ikke giver stort forspring i armlægning. 
 
Fabregas får hurtigt en dame med op på værelset. Det hælder til det ensporede, går stærkt, lidt for stærkt, og han ved det godt bagefter, græder stille og forsøger sig med et alt for tidligt 'Jeg elsker dig'. 
 
Og Ibra? Ibra zlatanerer stereoanlægget hele aftenen, hvis han overhovedet gider komme til den fest. Skifter musik hele tiden, midt i sangene, og stiller sig foran anlægget, når folk bliver sure. Det kan godt være Zlatan er gammel, men nu skal der fandme høres noget eurodance indtil alle dejser om og Zlatan lukker ballet på den fest. Syng halleluja.
 
God uge derude