Podcast: Er gassen gået af Manchester City-ballonen
Generelle

Podcast: Er gassen gået af Manchester City-ballonen

Efter en lyn og torden-start fra Pep Guardiola i Premier League er armene kommet ned igen i den blå del af Manchester. Er der grund til bekymring?

Det var nok de færreste, der havde regnet med, at Leicester ville forsvare sidste års sensationelle mesterskab. Men at de allerede otte runder inde i titelforsvaret har tabt flere kampe, end de gjorde hele sidste sæson, virker overraskende blodfattigt fra Ranieris tropper.

Hvad er der galt i Leicester? Mesterskabstømmermænd? Champions League-distraktioner? Et stort Kanté-formet hul på midtbanen? Vi kigger nærmere på de detroniserede mestre i denne podcast, hvor vi også kaster et blik på en stime på tre kampe uden sejr for Pep Guardiolas City, en genfødt (igen, på ny og endnu engang) Theo Walcott og Middlesbroughs manglende Plan B.

Alt dette og meget mere i denne uges afsnit af De Falske 9'ere, som du finder LIGE HER.

------

De Falske 9'ere leverer ugentlig podcast fra og om Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold. Find den lige her på tipsbladet.dk, iTunes eller din faste podcastudbyder.