Premier League

Chok: Rooney skriver ny kontrakt med United

Wayne Rooney er vendt på en tallerken og har skrevet under på en ny femårig aftale med Manchester United.

De sidste par dage har Wayne Rooney og dennes agent Paul Stretford igen og igen sagt, at Rooney vil væk fra Mancehster United. Det viser sig nu at være ren og skær strategi fra Rooney-lejren.

Noget tyder i hvert fald på, at udtalelserne har været et maskeradespil for at sikre sig en ny kontrakt. Wayne Rooney har nemlig underskrevet en ny femårig aftale med Manchester United.

- Jeg er glad for at have skrevet en ny aftale med United. I de sidste par dage har jeg snakket manageren og med ejerne, og de har overbevist mig om, at jeg hører til her. Jeg sagde onsdag, at manageren er et geni. Det er hans tro og støtte, der har overbevist mig om at blive, siger Rooney til Manchester Uniteds hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Vrede tilhængere demonstrerede foran Rooneys hus

- Jeg underskriver en ny aftale i den tro, at trænerteamet, bestyrelsen og ejerne er fokuserede på at fortsætte klubbens stolte vindertraditioner. Det var også grunden til, at jeg kom i første omgang. Jeg er sikker på, at fansene har følt sig svigtet af, hvad de har læst og set. Men jeg var bekymret for fremtiden. Fansene har været fantastiske overfor mig, siden jeg kom hertil, og det er op til mig gennem mine præstationer at genvinde deres tillid, siger Rooney videre.

Dermed kan rygterne om Rooneys afgang til Manchester City, Chelsea, Real Madrid og Barcelona stoppe for denne gang.