Superliga

Skægt og ærgerligt i Århus

For Silkeborg-spilleren Thomas Hansen er det både skægt og lidt ærgerligt at skulle spille hjemmekamp i Århus mod Brøndby.

NRGI Park er hans gamle hjemmebane og Brøndby hans gamle klub. Derfor medgiver nuværende SIF'er Thomas Hansen gerne, at sidste kamp i efteråret bliver lidt speciel for hans vedkommende.

Thomas Hansen blev boende i Århus, da han skiftede fra AGF til Silkeborg, men inden da spillede han for Brøndby, som Silkeborg møder på "neutral" bane på NRGI Park, da der ikke er varme i banen på Silkeborg Stadion.

- Det er da specielt for mig, at det er i Århus, hvor jeg bor, og så mod min gamle klub Brøndby. Faktisk er vi flere i truppen, der bor i Århus, men vi skal nok mødes i Silkeborg på kampdagen alligevel, siger Thomas Hansen til tipsbladet.dk.

- Det bliver da skægt nok, men jeg havde nu helst set, at vi spillede kampen i Silkeborg, som er vores rigtige hjemmebane. Det er især ærgerligt, fordi vi netop har haft så godt styr på Brøndby i Silkeborg, siger Thomas Hansen.

Silkeborg har sejret hjemme over Brøndby de to sidste gange med henholdsvis 4-1 og 3-0. Nu skal de forsøge at gøre det samme i Århus, men som Thomas Hansen siger:

- Det kommer til at koste os tilskuere, at vi flytter kampen til Århus. Nogle ville måske alligevel have droppet at komme til kampen på grund af vejret, og endnu flere vil nok gøre det, fordi de så skal køre til Århus. Men sådan er det, og vi må prøve at få det bedste ud af det.

- Kampen mod Brøndby bliver svær. Nu vandt de over OB og er i fremgang. Jeg kender ikke så mange af deres nuværende spillere. Dem, jeg spillede sammen med dengang, er for de flestes vedkommende væk, men jeg kender da flere personer i klubben. De har været gennem en krise, men det er et godt hold.