Premier League

Chelsea vil have dansk landsholdsspiller

Den engelske storklub Chelsea har kastet snøren ud efter Simon Kjær, melder det tyske medie 4-4-2.com.

Da Simon Kjær spillede i Palermo, blev han konstant rygtet til nogle af Europas største klubber. Men siden skiftet til tyske Wolfsburg er rygterne gået i sig selv. Indtil nu. For nu sættes den danske landsholdsspiller igen i forbindelse med en af de fineste klubadresser i fodboldeuropa.

Medie: Arsenal følger Brøndby-profil

Adressen er Fulham Road i London. Her ligger Stamford Brigde, som huser de engelske mestre fra Chelsea. Ifølge det tyske website 4-4-2.com har Chelsea således spurgt på den 21-årige midterforsvarer, som skal være en del af en foryngelseskur i Chelseas midterforsvar. Kjær ses således som en oplagt afløser for den snart 30-årige John Terry, fortælles det.

Udover Simon Kjær, der vurderes at koste mellem 110 og 150 millioner kroner, mener det tyske website også, at Chelsea har spurgt på en anden talentfuld midterforsvarer fra den tyske Bundesliga. Borussia Dortmunds serbiske ladnsholdsspiller Neven Subotic er således også et emne hos Chelsea-manager Carlo Ancelotti, der angiveligt ser nogle af de samme kvaliteter i 22-årige Subotic, som han ser i Simon Kjær.