Superliga

Falken flyver ikke væk fra OB

OB's stortalent Rasmus Falk har kontraktudløb til vinter. Men OB har ikke tænkt sig at slippe en mulig "guldfalk".

OB's Rasmus Falk slog sit navn fast som Superliga-spiller, da han i mandags scorede et enkelt mål og fremprovokerede et andet i fynboernes sejr på 2-0 over Lyngby. 19-årige Falk, der blev indlemmet i de stribedes førsteholdstrup i sommer, fik således det gennembrud, som man på Fyn har vidst ville komme. Nu gælder det blot for OB om at beholde knægten fra Middelfart. Men skal de det, skal der handles. Rasmus Falks kontrakt udløber til vinter, men det har de helt styr på i direktionen hos den fynske storklub.

Læs også: Rasmus Falk skaffede OB sejren

- Det er selvfølgelig noget, vi har tænkt på, siger OB-direktør Thomas Christensen til tipsbladet.dk og insinuerer, at der er endog særdeles gode chancer for, at U/19-landsholdsspilleren også er at finde i Odense på den anden side af nytår.

Rasmus Falk, der for halvandet år siden var meget tæt på et skifte til FC København, har spillet i OB siden han var 13 år. Han skiftede til Fyns største klub fra Middelfart. I øvrigt i selskab med en vis Christian Eriksen, som i dag brillerer hos hollandske Ajax Amsterdam og på det danske A-landshold. Falks udvikling er gået knap så stærk, men i OB er de glade for den teknisk stærke offensivspiller.

Læs også: OB-stjerneskud skal vise endnu mere

- Vi er virkelig glade for det, han præsterer nu. Det passer også glimrende ind i vores strategi, siger Thomas Christensen og refererer til klubbens mål om at føre flere unge spillere med fynske rødder frem i systemet.

Nu er den første ankommet... Han hedder Rasmus Falk - og han flyver ikke fra OB lige med det samme.