Superliga

Løvenkrands åbner for FCK

Skal det være Superligaen for Peter Løvenkrands, så skal det være FC København. Den 31-årige angriber er lun på en tur til mesterklubben.

Peter Løvenkrands har kun et halvt år tilbage af sin kontrakt med Newcastle, og meget tyder på, at den aftale ikke bliver forlænget. Løvenkrands har for det meste ageret indhopper hos Newcastles godt kørende tropper, og derfor har han hele tiden haft øje på mulige bejlere til hans underskrift.

Flere gange har Løvenkrands selv åbnet døren til Superligaen som en mulig fremtidig destination, uden dog at nævne specifikke klubber. Men den 31-årige angriber er ikke bange for at sætte navn på en ønskedestination skulle fremtiden føre ham til Danmark og Superligaen.

Læs også: Løvenkrands har fået nok af Newcastle

- FC København ville være en rigtig god klub at komme til. Det er der ingen tvivl om. Det handler selvfølgelig også om, at jeg selv er fra københavnsområdet og så ville komme hjem, siger Peter Løvenkrands til tipsbladet.dk.

Først og fremmest er det dog ikke en hjemvenden til sit fædreland, der trækker i Peter Løvenkrands. Tidligere har han fortalt tipsbladet.dk, at et eksotisk eventyr kunne være interessant at prøve i sin karrieres efterår, og stadig er den danske angriber mest lun på idéen om at fortsætte sin fodboldkarriere uden for de danske grænser.

Læs også: Løvenkrands: Aldrig Danmark

- Jeg håber på, at det bliver udlandet. Jeg vil gerne blive ude, men det
er altsammen noget, min agent tager sig af, så jeg kan fokusere på mig
selv, siger Løvenkrands.

Med kontraktudløb til sommer kan Løvenkrands allerede fra januar skrive under med en ny klub. Men den danske hurtigløber har ikke travlt med at fremtidssikre sig selv. Alt hvad der drejer sig om fremtidige klubber, tager agenten sig af, så Løvenkrands panikker næppe lige med det samme over udsigten til at skulle finde sig et nyt sted.

Læs også: Løvenkrands: FCK en fantastisk klub

- Jeg tager det stille og roligt. Kommer der noget interessant i januar, så kigger vi på det, men ellers har jeg masser af tålmodighed. Lige nu fokuserer jeg først og fremmest på at få så meget spilletid som muligt, siger Løvenkrands.

Og spilletid har der været lidt mere af på det seneste, ser man bort fra weekendens kamp mod Norwich, hvor han måtte se til fra bænken i samtlige 90 minutter. Ugen forinden stillede Newcastle til gengæld op med Løvenkrands fra start i 3-0-nederlaget til Chelsea, mens det også er blevet til spilletid mod Manchester United og City i de to foregående kampe i Premier League.