Superliga

Lockhart: Glem markante forstærkninger

De hårdt prøvede Brøndby-fans skal ikke regne med store forstærkninger til holdet i sommerens transfervindue.

Med Brøndbys nederlag til AaB søndag blev den sidste reelle mulighed for at sikre sig europæisk fodbold i kommende sæson stort set lukket. Brøndby hænger fast på tabellens 9. plads med tre spillerunder tilbage og har i de seneste syv spillerunder kun sikret sig fem point.

Med en sæson, der igen har været skuffende, er der uden tvivl mange fans, der allerede nu skeler mod sommerens transfervindue. For et år siden var Brøndby-direktør Jan Lockhart fremme og love markante tilgange til klubben, hvilket resulterede i kontrakter til Dennis Rommedahl og Mikkel Thygesen.

I det kommende transfervindue, bliver der næppe lige så meget at glæde sig til for de hårdt prøvede Brøndby-fans.

- Vi har et meget, meget begrænset budget at gøre godt med, så man skal ikke forvente markante tilgange i det kommende transfervindue, siger Jan Lockhart til tipsbladet.dk

- Det er ingen hemmelighed, at vi har været rimeligt hårdt spændt for økonomisk, men inden for de kommende uger sætte vi i klubledelsen os sammen for at se frem mod næste sæson.

Direktøren understreger, at det er vigtigt at fastholde den store talentmasse som Brøndby råder over og som i foråret har givet Superliga-debut til flere unge spillere - senest eksemplificeret ved den 18-årige Patrick Olsen, der spillede fra start mod AaB.

Da Brøndby lagde budget for 2012 blev der stilet efter en 6. plads i foråret og en placering i top 4 for den kommende sæsons efterårssæson. På trods af det formentligt lave aktivitetsniveau i sommerens transfervindue er der indtil videre holdt fast i forventningerne til den kommende sæson.

- Det er der ikke lavet om på, og kommer det til at ske, vil det være gennem en fondsbørsmeddelelse senere på året, siger Jan Lockhart.

Brøndby IF kom ud af 2011 med et underskud på 35 millioner kroner og meddelte i forbindelse med via blandt andet en sportslige forbedring af resultaterne at kunne præsentere et lille overskud for 2012. Overskuddet i 2012 er dog også betinget af, at klubben vinder de kommende retssager om mulig manglende feriepenge-betalinger til flere spillere,

Brøndby har tre spillerunder til at forbedre placeringen som nummer 9, hvilket vil være klubbens dårligste placering nogensinde i Superligaens historie.

I den kommende spillerunde skal Brøndby til Aarhus for at møde AGF, i næstsidste spillerunde kommer guldkandidaterne fra FC Nordsjælland på besøg på Brøndby Stadion og sæsonen rundes af mod bundholdet Lyngby på udebane.