Superliga

Per Bjerregaard stopper i Brøndby

Per Bjerregaard forlader hjerteklubben Brøndby med øjeblikkelig virkning. Den mangeårige formand giver slip på alle sine poster.

Per Bjerregaard var med til at starte Brøndby tilbage i 1964, og han har altid været et synonym på de blå-gule fra den københavnske Vestegn. Men nu er det slut. Per Bjerregaard har i dag meddelt bestyrelsen i Brøndby, at han stopper som formand i klubben. Han træder ligeledes ud af bestyrelsen.

- Jeg har valgt at udtræde af bestyrelsen i Brøndbyernes IF Fodbold A/S med øjeblikkelig virkning. Der har gennem flere år været en hel del uro om min person i medierne med forskellige rygter og myter. Det har naturligvis haft en meget uheldig påvirkning på mangt og meget i Brøndby IF, siger Per Bjerregaard i en meddelelse fra klubben og fortsætter:

- Der er i høj grad brug for arbejdsro i Brøndby IF i denne tid. Derfor håber og tror jeg på, at min fratræden kan være medvirkende til, at klubbens ledelse får den fornødne og fortjente arbejdsro, så vi snart igen kan se Brøndby IF helt til tops i dansk fodbold.

Ny formand for bestyrelsen i Brøndby IF er Sten Lerche, mens Benny Winther fortsætter som næstformand.