1. division

Saag hattrick-helt for Vejle Kolding

Kaimar Saag scorede hattrick i Vejle Boldklub Koldings 4-1-sejr over Skive. Lyngby vandt, mens HB Køge satte point til.

Vejle Boldklub Kolding forstærkede sig inden sæsonstart med den estiske angriber Kaimar Saag, og at den tidligere Silkeborg-spiller godt kan gå hen og blive en kæmpe gevinst for fusionsklubben, satte han en fed streg under søndag eftermiddag, hvor han scorede hattrick i Vejle Boldklub Koldings 4-1-sejr over Skive.

Morten Beck Andersen bragte skibonitterne foran efter bare to minutter, men så overtog Kaimar Saag showet, og i løbet af en halv time fik han vendt billedet på hovedet og bragt værterne foran 3-1. Efter 41 minutter blev det også 4-1 takket være et selvmål af Mads Eriksen. I 2. halvleg blev der ikke scoret.

Også de to nedrykkere HB Køge og Lyngby var i kamp søndag eftermiddag, og begge hold var i en smule vanskeligheder.

Værst gik det for HB Køge, der måtte nøjes med 2-2 ude mod oprykkerne fra FC Fyn. Efter en målløs 1. halvleg bragte Anders Kaagh gæsterne foran, inden Kenneth Larsen udlignede, Lars B. Hansen scorede til 2-1, og Mads Overgaard udlignede for fynboerne i de døende minutter.

Lyngby slap fra udekampen mod AB med en 1-0-sejr i bagagen. Yussuf Poulsen blev matchvinder efter 80 minutter.